...Naar startpagina

Het woord aan...

Normen, waarden en respect staan bij Anur hoog in het vaandel…

Murat Altun, Sales Manager etnische Retail
Normen, waarden en respect staan bij Anur hoog in het vaandel…

Mijn naam is Murat Altun. Ik ben van Turkse afkomst. Geboren en getogen in de wereld stad Rotterdam. Na mijn studie economie heb ik mij verdiept in Hogere bedrijfskunde en Supplychain management. In 2010 ben ik afgestudeerd voor beiden vakken.

Nederland kenmerkt zich vooral door de multiculturele samenleving waarbij iedereen word gerespecteerd voor wat hij of zij is en welke geloofsovertuiging men heeft. Anur heeft de kracht dat zij de multiculturele normen en waarden respecteert en waar nodig waarborgt.

Als Turks/Nederlandse Moslim heb ik de verschillende facetten uit de westerse en niet westerse wereld van dichtbij meegemaakt waardoor ik de bruggerbouwer ben geworden binnen Anur. Ik ben verantwoordelijk voor de verkopen in de etnische Retail over de hele wereld.

Het assortiment van Anur is van een hoogwaardige kwaliteit en de smaak is heerlijk. Het Anur assortiment is Halal. Het Halal protocol word nauwkeurig getoetst en gewaarborgd. Als moslim en consument vind ik het zeer belangrijk dat Anur mij deze garantie geeft. Met alle collega’s vormen wij een hecht team waarbij onze missie en visie eenduidig en transparant is.

Deel deze pagina


Of kopiëer onderstaande link:

×