...Naar startpagina

Eigen merken en markten

Onze producten vinden hun weg naar de consument via meerdere kanalen. Het leeuwendeel loopt via (inter)nationale groothandels, zowel retail als foodservice, en het grootwinkelbedrijf. De etnische retail in Nederland wordt geleverd middels ons cash-van systeem. Daarbij plaatsen wij gebrande vriezers in bruikleen die tijdig door onze medewerkers worden aangevuld.
Ons aanbod onderscheid zich in 5 stromen:
-Het Anur assortiment
-Het Wahid assortiment
-Het Ikbal assortiment
-Private label
-Alle andere halal uitdagingen.

Hieronder kunt u over ieder van deze stromen meer lezen

Anur: een wereld aan smaken

http://www.anur.nl/

 

 

Het Anur merk kunt u vinden in de etnische markt. Zowel retail als foodservice.Maar ook in binnen- als in buitenland. Overwegend bevroren snacks maar tegenwoordig ook blikjes en koelverse producten. Anur Halal Food werd in het verleden vaak getypeerd als ‘Hollandse snackspecialist binnen etnische gemeenschappen. Onze roots lagen namelijk bij het ontwikkelen van halal-varianten van oer-Hollandse snacks als frikandellen en ham- en kipburgers. Deze hebben we in relatief korte tijd op de islamitische (menu)kaart weten te zetten. Gaandeweg is dit snackassortiment aangevuld met een veelheid aan authentieke Oosterse, Mediterrane, Surinaamse en Aziatische specialiteiten en maaltijdcomponenten. Zowel diepvries als koelvers.

Tegenwoordig is Anur als A-merk niet meer weg te denken uit het etnische kanaal in binnen- en buitenland. Met distributie in meer dan 6.000 etnische winkels en supermarkten in onder andere Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje en Scandinavië, heeft Anur al jaren een toonaangevende leidende positie in West-Europa. We zien het als een compliment dat in al deze landen ook steeds meer niet-islamitische consumenten interesse tonen in onze halal-vleesproducten. 

Shop-in-shop concept
Ons beproefde cash-van systeem is een belangrijke pijler van het blijvende succes van Anur. Wij zijn er, net als veel van onze klanten, letterlijk groot mee geworden. Want wat is er nou makkelijker voor u als retailer dan een leverancier die uw in bruikleen gegeven vriezer rechtstreeks vanuit de bestelwagen voor u aanvult? De vriezers zijn helemaal in de huisstijl van Anur uitgevoerd en een echte eye-catcher. Het is in feite een kleine winkel binnen uw eigen winkel. Het gemak voor uw klanten is tweeledig: niet alleen zijn het vrijwel allemaal convenienceproducten, maar ze zijn bovendien overzichtelijk gepresenteerd.

Ook good service in foodservice
Anur-consumenten willen natuurlijk ook graag in etnische horecagelegenheden of het ziekenhuis kunnen genieten van de lekkerste halal-producten. Daarom zijn veel van onze producten ook verkrijgbaar in op maat gesneden horeca- en cateringverpakkingen. Zo weten steeds meer instellingen onze handige twee- en meerplaks vleeswaren te waarderen. Speciaal voor de horeca hebben we bovendien enkele snacks ontwikkeld met een hoger vleesgehalte dan de retailvariant. We hebben dus voor elk gebruiksmoment de juiste oplossing.

Wahid: geloofwaardige kwaliteit

http://www.wahidhalal.nl/

Het Wahid merk kunt u vinden in de Westerse retail en foodservice. Het Wahid assortiment behelst met name verse producten maar ook een aantal bevroren en droge items. Wahid is al jaren een zeer vertrouwde naam onder moslims in Nederland. Als totaalleverancier van koelverse en diepgevroren halal-vleesproducten is Wahid ook in de schappen van grote, Nederlandse supermarktketens allang geen vreemde meer.

Innovatieve retailconcepten
De overname van Wahid door Anur Halal Food in 2011 bracht de ontwikkeling van Wahid in een stroomversnelling. Enkele innovatieve versconcepten, een direct resultaat van deze kruisbestuiving, ontketenden in korte tijd een kleine halal-revolutie onder vooraanstaande, landelijke supermarktketens. Niet alleen onze verse producten, zoals vleeswaren, kaas en salades, maar ook onze uitgebreide range Oosterse en Hollandse diepvriessnacks hebben inmiddels in veel filialen een vaste plek veroverd. Regelmatig worden daaraan nieuwe producten toegevoegd, zoals soepen, luncheon meat en diverse Arabische en Turkse specialiteiten. In ons assortiment speelt convenience een belangrijke rol, want ook de halal-klant gaat steeds meer voor gemak. Wahid is letterlijk van alle markten thuis!

Foodservice
Supermarktbezoekers willen natuurlijk ook graag in bijvoorbeeld een bedrijfsrestaurant of ziekenhuis kunnen genieten van de lekkerste halal-producten. En net als in de supermarkt iets te kiezen hebben. Bij Wahid kunt u terecht voor tientallen soorten verse vleeswaren in meerplaksverpakking. Bij maaltijden, maaltijdcomponenten en snacks is de keus al even groot. U wilt naast exotische gerechten als Lahmacun, Kebab en Kip Döner Kebab ook een halal-variant van oer-hollandse snacks als de frikandel en hamburger voor uw horecaklanten? Ook daar is aan gedacht. Voor elk gebruiksmoment hebben we de juiste oplossing.

Ikbal

http://ikbal.eu

Naast onze hoogwaardige A-merken Anur en Wahid beschikt Halal Solutions B.V. speciaal voor het prijssegment in de etnische markt over het merk Ikbal. In dat segment bewijst het merk al jaren zijn dienst, zonder marketingondersteuning maar wel mèt dezelfde kwaliteitszorg als zijn ‘grote’ broers.

Private label
Indien u zelf actief bent in het vermarkten van halal producten is Anur Halal Solutions in staat en bereid om u te helpen met private label oplossingen.Een groot deel van het assortiment wordt in eigen huis geproduceerd en is daardoor goed leverbaar aan bedrijven die de voorkeur geven aan hun eigen naam of merk op het product. In principe kunnen wij ieder gewenst halal product voor u produceren. Ook degenen die niet in ons vaste assortiment zitten. Onze afdeling verkoop zal u daar graag in van dienst zijn.

Andere Halal uitdagingen:
Anur Halal Solutions laat zich graag uitdagen om ieder halal product aan u te leveren.Halal is echter in beweging en wat vandaag nog niet als halal bekend staan kan het morgen zijn.Ook mag Halal zich steeds meer van de interesse van Westerse consumenten verzekeren waardoor het onmogelijk is om alle producten direct uit voorraad te kunnen leveren. Onze specialisten weten exact wat wel en niet binnen de spijswetten valt en zijn telkens weer in staat om de gevoelge plekken bloot te leggen en te komen met gepaste oplossingen.Wij laten ons graag door u uitdagen.

 

Deel deze pagina


Of kopiëer onderstaande link:

×