...Naar startpagina

Het woord aan...

Bijna-profvoetballer Őzgür wil ook met Anur scoren

Sales Manager Westerse retail, Anur
Bijna-profvoetballer Őzgür wil ook met Anur scoren

Őzgür Dayioglu barst van de energie en kan maar moeilijk stilzitten. Dat hij zoals zovelen graag profvoetballer wilde worden (en daar ook hard naar op weg was!) is dan ook niet verrassend. Toen die weg onverwachts werd afgesneden, ging hij op aanraden van zijn ouders rechten studeren. Momenteel is Özgür nog altijd actief in het voetballen als footballcoach bij De Treffers A1 en D1. Daarnaast is hij jeugdscout bij NEC Nijmegen.

Uiteindelijk besloot de 32-jarige Arnhemmer zijn hart te volgen en dat bracht hem onlangs bij Anur. Op zijn eerste werkdag zat hij met Albert Heijn aan tafel voor nieuwe concepten.

Sinds juni is hij Sales Manager Westerse Retail bij Anur. Anur kent hij al sinds zijn puberjaren. Őzgür: “Mijn ouders runden in die tijd, naast hun werk als productiemedewerker en schoonmaakster, een etnische supermarkt in de Arnhemse wijk Geitenkamp.” 

“Toen zag ik al dat veel Turkse mensen dol zijn op gefrituurde snacks waaronder die van Anur. Nu probeer ik dus diezelfde producten ook in de Westerse supermarkten op de schappen te krijgen. Bij Jumbo is onlangs een pilot afgerond bij twee winkels in Amsterdam waar een 10-meterschap met uitsluitend halalproducten is geïntroduceerd. Dat concept gaan we nu opschalen naar twintig Jumbo-winkels. Ook Albert Heijn heeft interesse en die kreeg ik nota bene op mijn allereerste werkdag over de vloer. Ik voelde me toen wel voor de leeuwen gegooid maar het is gelukkig goed verlopen. Privé waren het ook drukke weken met een bruiloft op komst. Daar zijn al gauw duizend mensen bij aanwezig. Ter voorbereiding ben ik in juni twee weken met mijn ouders en verloofde in Izmir geweest voor de traditionele inkopen en voorbereidingen. Ik hoef dus niet bepaald duimen te draaien en dat komt mooi uit want dat kan ik toch niet.” 

Deel deze pagina


Of kopiëer onderstaande link:

×